Udstillingerne i Bygning A takker alle firmaer, fonde og publikum, som sammen udgør udstillingernes økonomiske fundament.

“Kunst, arkitektur, design og håndværk går hånd i hånd, og gennem årene har Bygning A været en stor inspirationskilde til mange af mine designs. Muligheden for at støtte en så vigtig kulturinstitution og udstillingsbygning, er det naturlige valg for Kristina Dam Studio. På den måde giver vi noget tilbage til mit foretrukne kunstneriske inspirationssted”

Kristina Dam
Kristina Dam Studio

“Håndværk minder os om vigtigheden ved nærvær og fordybelse. Kontakten med gode materialer og deres forarbejdning opfordrer til eftertænksomhed. Bygning A er et unikt åndehul for det kreative eksperimenterende håndværk i København.”

Nicolai de Gier & Henrik Taudorf Lorensen
Takt

“Vi sætter stor pris på, at huset på Kløvermarksvej dyrker det vigtige fokus på kvalitet og smukt, solidt design. De nøje kuraterede udstillinger i Bygning A pirrer og kæler for sanserne – vores besøg her er
til evig inspiration.”

Cathrine Lundgren-Andersen
Andersen-Andersen

“Med en fælles passion for håndværk og design, syntes vi det er interessant at støtte Bygning A.
Et sted der giver os mulighed for at blive inspireret og udfordret i vores opfattelse af design og kunst, og håndværk. Det er spændende, og befriende, at opleve et rum som sætter tankerne i gang – det giver energi og lysten til at udforske mulighederne.”

Søren Hvalsøe Garde
Garde Hvalsøe

“Med Bygning A er der skabt et rum for både det kompromisløse håndværk og de eksperimenterende kunstformer. Som arvtagere til Finn Juhls designs, så ligger det dybt i vores DNA at støtte op om den danske kultur. Vi vil gerne bidrage til, at der også i fremtiden er et vindue, hvor kreativiteten ikke skal passe ind i en kommerciel kasse.”

Henrik Sørensen & Ivan Hansen
House of Finn Juhl

“Her er et unikt sted hvor det ypperste indenfor design, kunst, kunsthåndværk, som sammen med mere eksperimenterende kunstformer alle har fundet et sted for udfoldelse. Bygning A har derved en central rolle for at kunne fastholde og lægge grund til en stærk kunst og designtradition her i landet.”

Rasmus Holscher
Knud Holscher Design

“Langsommeligheden.
Som skærende kontrast til hurtig mode, diesel og engangsting, er langsommeligheden et åndehul. Bygning A er for os et åndehul. Endda et æstetisk et af slagsen”

Joy Vasiljev
The Organic Company