Om Bygning A

Bygning A er udstillingssted dedikeret til mødet mellem mennesker og vores verden, et sted at opleve design, kunst og håndværk og et sted, hvor vi dyrker kunsten at opleve.

Udstillingsstedet Bygning A udspringer af A. Petersen Collection & Craft, som har butik og udvikler egen møbelserie i husets stueetage. Siden 2018 har vi, sideløbende med husets kommercielle drift, vist en række anmelderroste design- og håndværksudstillinger på førstesalen i huset på Kløvermarksvej 70.

I sommeren 2020 begyndte vi, med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, en større omformning af omgivelserne omkring Bygning A. Det er film og fotos fra denne proces, som du kan se her på siden.
I samme omgang fik Bygning A sit navn, og vi er i fuld gang med at lægge udstillings- og aktivitetsprogram for de kommende år.

Følg med, mens vi sammen bygger Bygning A på Instagram hos @BygningA og skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev fra huset på Kløvermarksvej – det kan du gøre via linket her.

Åbningstider:

Onsdag til fredag: kl. 12-18
Lørdag og søndag: kl. 10-16
Lukket mandage, tirsdage, på helligdage og mellem udstillingsopsætninger.

Adgang til de aktuelle udstillinger på førstesalen:
Entre (voksne over 16 år): 60 kr. Du kan også købe et årskort til 180 kr.
Børn og unge under 16 år har gratis adgang.

NB VEJARBEJDE I OKTOBER 2022

Vejarbejde ved vores indkørsel fra Kløvermarksvej betyder ny rute for bilister – du skal nu ind via Raffinaderivej for at parkere tæt på os. Cyklister og gående kan stadig komme ind fra Kløvermarksvej og parkeringspladsen på hjørnet ved Copenhagen Distillery (P2).

Hvis I kommer en større gruppe på 10 personer eller flere, så er I velkomne til at advisere os først. Har du spørgsmål forud for et besøg i udstillingen eller i butikken på Kløvermarksvej 70, så er du velkommen til at skrive på kari@bygninga.dk eller ringe på telefon 22548388.