Om Bygning A

Bygning A er udstillingssted dedikeret til mødet mellem mennesker og vores verden, et sted at opleve design, kunst og håndværk og et sted, hvor vi dyrker kunsten at opleve.

Udstillingsstedet Bygning A udspringer af A. Petersen Collection & Craft, som har butik og udvikler egen møbelserien i husets stueetage. Siden 2018 har vi, sideløbende med husets kommercielle drift, vist en række anmelderroste design- og håndværksudstillinger på førstesalen i huset på Kløvermarksvej 70.

I sommeren 2020 begyndte vi, med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, en større omformning af omgivelserne omkring Bygning A. Det er film og fotos fra denne proces, som du kan se her på siden.
I samme omgang fik Bygning A sit navn, og vi er i fuld gang med at lægge udstillings- og aktivitetsprogram for de kommende år.

Følg med, mens vi sammen bygger Bygning A på Instagram hos @BygningA og skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev fra huset på Kløvermarksvej – det kan du gøre via linket her.

Udstillingerne er i øjeblikket lukkede

Som følge af Covid-19-restriktioner er udstillingerne hos Bygning A midlertidigt lukkede til og med 7. februar 2021.


Adgang til den aktuelle udstilling på førstesalen:
Entre (voksne over 16 år): 60 kr. Du kan også købe et årskort til 180 kr.
Børn og unge under 16 år har gratis adgang.

Har du spørgsmål forud for et besøg i udstillingen eller i butikken på Kløvermarksvej 70, så er du velkommen til at skrive på kari@bygninga.dk eller ringe på telefon 22548388