Om Bygning A

Bygning A er udstillingssted dedikeret til mødet mellem mennesker og vores verden, et sted at opleve design, kunst og håndværk og et sted, hvor vi dyrker kunsten at opleve.

Udstillingsstedet Bygning A udspringer af A. Petersen Collection & Craft, som har butik og udvikler egen møbelserien i husets stueetage. Siden 2018 har vi, sideløbende med husets kommercielle drift, vist en række anmelderroste design- og håndværksudstillinger på førstesalen i huset på Kløvermarksvej 70.

I sommeren 2020 begyndte vi, med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, en større omformning af omgivelserne omkring Bygning A. Det er film og fotos fra denne proces, som du kan se her på siden.
I samme omgang fik Bygning A sit navn, og vi er i fuld gang med at lægge udstillings- og aktivitetsprogram for de kommende år.

Følg med, mens vi sammen bygger Bygning A på Instagram hos @BygningA og skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev fra huset på Kløvermarksvej – det kan du gøre via linket her.

Udstillingen er genåbnet!

Åbningstider:
Onsdag til fredag: kl. 12-18
Lørdag og søndag: kl. 10-16
Lukket mandage, tirsdage og på helligdage

Husk at medbringe mundbind, samt coronapas og gyldig legitimation (sundhedskort, kørekort eller pas), hvis du er over 15 år gammel, når du besøger udstillingen “Velkommen hjem, Åke!”


Adgang til den aktuelle udstilling på førstesalen:
Entre (voksne over 16 år): 60 kr. Du kan også købe et årskort til 180 kr.
Børn og unge under 16 år har gratis adgang.

Har du spørgsmål forud for et besøg i udstillingen eller i butikken på Kløvermarksvej 70, så er du velkommen til at skrive på kari@bygninga.dk eller ringe på telefon 22548388