Om Bygning A

Bygning A er udstillingssted dedikeret til mødet mellem mennesker og vores verden, et sted at opleve design, kunst og håndværk og et sted, hvor vi dyrker kunsten at opleve.

Udstillingsstedet Bygning A udspringer af A. Petersen Collection & Craft, som har butik og udvikler egen møbelserie i husets stueetage. Siden 2018 har vi, sideløbende med husets kommercielle drift, vist en række anmelderroste design- og håndværksudstillinger på førstesalen i huset på Kløvermarksvej 70.

I sommeren 2020 begyndte vi, med støtte fra Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, en større omformning af omgivelserne omkring Bygning A. Det er film og fotos fra denne proces, som du kan se her på siden. I samme omgang fik Bygning A sit navn.

Du kan følge med og se invitationer til udstillingsåbninger og -arrangementer i Bygning A på Instagram hos @BygningA og skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev fra huset på Kløvermarksvej – det kan du gøre via linket her.

Åbningstider:

Onsdag-fredag kl. 12-18, lørdag og søndag kl. 10-16 til og med fredag den 13. januar 2023, som er sidste åbningsdag for Bygning A, der derefter lukker.

Adgang til de aktuelle udstillinger på førstesalen:
Entre (voksne over 16 år): 60 kr.
Børn og unge under 16 år har gratis adgang.

Hvis I kommer en større gruppe på 10 personer eller flere, så er I velkomne til at advisere os først. Har du spørgsmål forud for et besøg i udstillingen eller i butikken på Kløvermarksvej 70, så er du velkommen til at skrive på kari@bygninga.dk eller ringe på telefon 22548388.