MAKER’S DIMENSION
Graduation 2021

26.11.2021 – 30.1.2022

Afgangsudstillingen Maker’s Dimension består af værker udført af 15 afgangsstuderende fra Det Kongelige Akademi på Bornholm – Crafts in Glass and Ceramics. Udstillingen viser kulminationen af tre års arbejde, hvor vi har fordybet os i at udforske og udfordre materialerne glas og keramik indenfor design og kunsthåndværk.

Der har været en gennemgående tendens til at søge inspiration i vores omkringliggende narrativer, som transformeres til hvert vores kunstneriske formsprog. Som gruppe har vi fundet inspiration i
forskellige kunsthåndværkere traditioner og kulturelle fænomener, som på den ene eller den anden måde er sigende for kontemporær kultur.
Denne udstilling er et initiativ til at skabe en dialog mellem objekt og beskuer. Vi inviterer jer hermed til at udforske resultatet – Maker’s Dimension.

— Annamaria Margareth Hartvig-Clausen, Armel Desrues, Clara Rudbeck Toksvig, Hanna Torvik, In Kyong Lee, Jasmin Franko, Josephine Alberthe Molter, Laura Godsk Vestergaard, Maren Gammelgaard Aaserud, Maria Kildahl Mathiasen, Nathalie Cohn, Sara Vinderslev Mirkhani, Signe
Boisen, Thea Dejligbjerg Djurhuus, Tiphanie Germaneau

Fotos af Kirstine Autzen, video af IDOART