Uppercut Danseteater

21.9. – 1.10.2021

Uppercut Danseteater er for en stund rykket ind i Bygning A og bygger udstillingsrummet om til et atypisk aflangt scenerum, hvor forestillingen PLEJER ER DØD – LIMBO kan opleves fra 21. september til og med 1. oktober 2021. Du kan følge transformationen i højdepunktet LIMBO på Instagram @bygninga

LIMBO er anden del af Uppercut Danseteaters trilogi PLEJER ER DØD.

LIMBO er tvivlens afgrundsdybe slugt. I LIMBO gærer usikkerheden og slår knuder på halen. LIMBO er den uendelige skakt, vi havner i, når selvtilliden svigter. LIMBO sætter vores overmod, nederdrægtighed og andre svinestreger op foran os som et spejl. I LIMBO skimter vi lyset for enden af tunnelen, og det kan være svært at skjule sig på vejen dertil.

Dybt begravet i sølet kæmper svinet i os sig fri og tager kampen op med den usikkerhed og nedbrudte selvtillid, der opstår, når man ikke kan finde sig selv. For hvor går man hen, når ens handlinger har ført til udstødelse af fællesskabet?

I LIMBO bliver publikum vidner til svinets kamp for at undgå at ende på slagtebænken.

Inspireret af ældgamle dødsritualer fra Trinidad og Tobago, vækker live musik limboens inciterende rytmer til live. Kom med på den lange rejse når “Pig” tumler sig nedbrudt, søgende men trods alt håbefuldt igennem sin personlige rejse i LIMBOS rædselsvækkende inferno.

Forventet varighed 55 minutter.
Anbefales fra 14 år.

Credits

KONCEPT & KOREOGRAFI
Stephanie Thomasen

KOMPONIST/LIVE MUSIKER
Alexander Skjold Henriksen

MUSIK
Halvcirkel

SCENOGRAFI OG MASKE
Johan Kølkjær

TEKNIK & AFVIKLING Baldrian Sector

DRAMATURGI
Betina Rex

LYS
Andreas Buhl

KOSTUMER
Weirdwear / Stephanie Thomasen

DANSERE
Alessandro Sousa Pereira, Alexander Skjold Henriksen, Linn Fletcher, Mark Philip og Giorgia Reitani

Forestillingen er støttet af: